h to the o to the t

hot b-rud här om sistones.
fan min loverboy har inte varit inne på face på hela dan fakkmylife
tänkte dricka te nu eller något sånt och ta en macka för börjar bli hungrig..
Sen kolla på en film o sussa...
Imorn händer det lite grejer så återkommer väl då!
Godnatt

svar på tal

Svar: Själv klart ska jag berätta mer. (ops särskrivning..)
Jag vet inte helt vad som kommer hända, har fått något papper hem och sådär. Fortfarande inte helt 100 om denna tid om det blir ett akut fall, på någon bebis dvs så blir det uppskjutet. Men jag tror att det inte blir det, men man kan inte vara helt säker. Jag ska vara där den 29 november iallfall kl 10 på morgonen, och det är en bit till gbg för oss. Dom 3 första nätterna kommer jag sova på sjukhuset, vilket kommer suga väldigt mycket... Mamma och pappa ska sova på ett hotell och det verkade rätt soft och så där. Men måste vara på sjukhuset pga alla saker jag ska göra, ekg och ultraljud som jag gjort tidigare och så..
*Ja, jag kan dö men inte stor risk. Doktorerna i gbg är sveriges bästa hjärtläkare så det är nog helt lungt.
* Jag kommer blogga medan jag är i gbg också! Något inlägg när jag åker och nån/några dagar efter operationen.
* "Tacobrudarna" är inte mina vänner någonstans, det är det jag och mina vänner skojar om, så du vet. Jag gillar inte dom som du kanske förstår.
* Självklart kan jag be någon gästblogga.. Då blir det förmodligen Saga som kommer göra det. För mina andra närmsta är dåliga på att blogga.
Svarade jag otydligt eller liknande så kan du säga till om det.  min sjukdom - där kan du läsa om vad exakt min sjukdom är för något osv!


<3

love my friends

"Be happy. Someone could be falling for your smile"

Juste ja, tänkte berätta det viktiga. Har fått besked nu från gbg sjukhus och nu ska jag opereras. Det blir den sista november och jag ska bara gå 3 veckor till i skolan detta år. Tror inte jag kommer tillbaka efter min opereation. Kommer vara 1 vecka i gbg på sjukhuset och sen blir de säkert 3 veckor hemma och dö eller liknande. Ja, det är mitt hjärta jag ska operera för 4 gången i mitt liv. Ska byta klaff igen. SKA BLI SÅ JÄVLA JÄVLA JÄVLA SKÖNT ATT KUNNA SPRINGA LIKA FORT SOM ALLA ANDRA BARNEN!!!!! mvh p12. Har inte blivit opererad sen jag va 1 år typ.. Är inte nervös än men det kommer. Hatar verkligen att när jag vaknar kommer jag va helt groggy och "bakis" och ha ont som fan överallt. Och helt öm där jag öppnas. (Hjärtat)
Skriver väl mer när jag vet mer, men känns rätt chill att det blir 3 veckor till. Men inte lika chill med 23580395834 läxor och prov när man kommer tebax!!
Undar ni något mer så svarar jag på det!! Jag kommer inte på så mycket mer just nu, men kortfattade iaf texten o sådär! Puss på mina darlings

mer 2011

min födelsedag!
typ världens softaste natt ye
varför äta frukost när man kan äta middag klockan 5 på morgonen???
åh nyktert
vi typ träffade någon i vår smak, han berättade sin och hans fru livshistoria!
Inte ofta sånt händer alltså.. "Idol bilden på kjell-ove"
hej ja blev full på min coca colaa
tack för världens bästa och roligaste sommar mina älsklingar!
Fattas bara elo, maja och alexandra på bilden<3 sen är alla mina bebes samlade<33

hey babies

Chaa!
Idag va jag med Saga och Cicce hela dagen typ, så jäkla skönt att jag sov tills halv 12 då saga kom. ida skjusade oss till ica o där köpte vi chips.  Sen drog vi hem till ciccen och bestämde om vad som ska ske framöver, på nyår och lite mera saker. Kommer bli jätte mys och bra känner jag redan. Mitt lov kanske inte blir så kaos och tråkigt ändå?
Lite senare gick vi ut och loda runt som bara vi kan, träffade inga eller så, pratade om allting eftersom de va ett tag sen. så himla skönt med världens bästa vänner. Känndes som en bakis dag idag? Haha fattar inte varför men men..
Sen drog vi hem hit, ute låsta.. vänta as länge på pappa sen kom han för en timma sedan typ.
Min dag ungefär ska snart äta, men innan dess bloggar jag ett inlägg till om en viktig sak som hänt!


mitt år 2011 (hitills!)

fattar inte riktigt grejen med att jag låg och solade i april...
haha lina o saga skyll er själva jag va i en annan värld den kvällen!

HAMSTER PÅ RYMMEN!

Roger har rymt inatt. Har tittat överallt i huset, men hittar han inte. Man får väl tänka så här om han inte kommer fram: Han fick iallfall sluta sitt liv och leva i 2 år och få ett riktigt äventyr!" Jaja, har ni sett roggabogga äre bara höra av sig. Han ser ut så häär
så han smälter in i vårt golv,. hahaa..

Trevlig dröm jag hade inatt!

Godmorgon! Är uppe redan, haha.
Jaha nähä, jag måste verkligen berätta om min dröm. Jag har inte haft min sk "period" denna månad så säkert därför jag drömde de här, och jag spydde för en vecka sen också så då frågade mamma om jag va gravid jag ba: nej.
Jaja, inatt drömde jag att jag va gravid.. Dom av mina kompisar som hänger i hallen ba; ah men du är gravid alla säger det. Och bla bla... Helvete.. Kommer ihåg att dom sa det och att mamma skällde ut mig och tänkte slänga ut mig. Euw. Kommer inte ihåg mer för vaknade typ gråtandes? För jag typ tvingade mig själv att vakna. Jag drömde precis som de är i mitt liv just nu, lite kaos och sådär och mamma ba: ah det förvånar mig inte. i drömmen alltså. EUW. Vilken jäkla dröm.
Jaja, frukost time nu. Vi hörs sen


me my self and i


I don´t wanna be hurt anymore and you are the reson why im hurt

Godmorgon sunshines!
Ny dag idag, sista oktober. Går mot mörkare tider nu, och halloween! Man ställer tillbaka klockan snart va?
Yeye, whatever. Vad finns det att säga idag egentligen? Jo, att jag kommer ha ett tråkigt lov medan alla andra har det jätte kul och jätte bra. Är inte direkt en sån här gubbe idag ":DDDD" Om jag säger så.
Igår tänkte jag sova efter idol men det gick inte. Sen precis när jag höll på att somna hör jag "PANG, PANG" skoja inte hur rädd jag blev. Det vissade sig att min pappa hade laddat hem något krigsspel och satt o spelade det klockan halv 1 på natten. Man ba, ja pappa så gör tonårigsboyzz, inte en pappa i medel åldern. Haha, somnade kanske runt 1 eftersom han hade så jäkla högt ljud på och jag orkade inte gå upp för jag va så fet haha.
Ja nej fml har möte på torsdag kl kvart över 8 på morgonen. Orkar verkligen inte, de är typ de jag går och fruktar hela tiden. Palla bry sig om mig mvh problembarn. ÅH orkar inte ha utegångs förbud. Går inte att vara glad, tycker fan att jag stavats nog + det är lov liksom!! Men det fattar inte mamma pga hon litar inte på mig hon tror typ att jag ska gå ut direkt och supa, men nej nej varför skulle jag det nu liksom???? Önskar bara att allting va som innan, men jaja skit samma. Fick VG på kemi provet iallfall = Glad chey abut that.

dagens

och mina fina poliskompizzar<3

lov!

Äntligen lov! Känns så himla skönt och bra. Rolig dag i skolan också. Det är lite sorligt att jag aldrig mer kommer ha halloween på ekeby igen. Alla roliga saker vi har gjort och kommer att göra. Nu kommer jag bara få ha 2 roliga saker till, och grönan med alla nior och klassresa då.. Kommer sakna skolan iaf.
Jag och saga var ut klädda idag men har inte fått några bilder än även fast det tagits jätte många. Lägger väl ut alla bilder när mina kompisar/andra folk lägger ut bilderna på facebook.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu på lovet. Vi får väl se, hoppas på gud att jag inte ska ha utegångsbörbud hela, kommer dö på riktigt då och va självmordsbelägen, haha svär.
Jaja, whatever får väl se vad jag hittar på ikväll bloggar senare i gues.


i wanna be your last

Hej! Dålig update, men haft fullt upp hela dagen, sorry sorry!
Nej men vad ska man berätta om dagen? Kom hem runt halv 5. Åt mat för ett tag sen och har pluggat matte också. Känner mig inte alls 100 procent men jag känner mig 50 procent. Måste känna mig 75 typ, haha:)
Nej men ska plugga snart igen tänkte jag. Men tar en paus för har haft en hetsig dag och varit jäkligt övertrött och settat o garvat sönder åt fula saker. Ska väl chilla vidare nu, hemma.. tänkte ta en huvudvärkstablett straxt men återkommer i nästa inlägg om vad som händer imorgon;)
Fina bruttor men bilden är gammal. Kolla mitt hår, lite halft långt faktiskt. Saknar det:(

godmorning sunshines

Hej! Kul att de fortfarande är kolsvart ute?? Tror ni själva jag vill sätta på lyset eller haha nej... Börjar 5 i halv 9 idag i gues. Så åker väl runt 10 över eller något!
Idag blir det en lång skoldag för mig vilket är segt.. Men jag och Saga ska äta chips <3 Mums<3 Och vi ska inte bjuda alexia, mohahahahah^-^ fett ful gubbe men aja.
Just nuu at the moment. Får inte i mig något mer utom mina tabletter, azzå e inte hungrig och äckligt
bröd hemma så pallar inte:) Det blir ju fetaste maten idag i skolan, antigen äter vi pizza jag josse sagus o nån mer? Eller i skolan så är det snizel, vi får ju se vad det blir! Jag äter mest i min klass utom Filip kanske, haha svär.
Bloggar senare på fysiken förmodligen!:)

life

You shout it loud, but I can't hear a word you say 
I'm talking loud, not saying much 
I'm criticized, but all your bullets ricochet 
you shoot me down, but I get up 
I'm bulletproof, nothing to lose 
fire away, fire away 
ricochet, you take your aim 
fire away, fire away 
you shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
you shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
Cut me down, but it's you who had offered to fall 
Ghost to-own and haunted love 
Raise your voice, sticks and stones may break my bones 
I'm talking loud, not saying much 
I'm bulletproof, nothing to lose 
fire away, fire away 
ricochet, you take your aim 
fire away, fire away 
you shoot me down, but I won't fall 

I am titanium 
you shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
I am titanium 
I am titanium 
Stone hard, machine gun 
Fired at the ones who run 
Stone hard, as bulletproof glass 
You shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
You shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
You shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
You shoot me down, but I won't fall 
I am titanium 
I am titanium 
I am titanium

Tumblr_ltnosmpvcy1r3z0fzo1_500_large

Han vill va blind

1. Hur gammal är du om fem år? 15+5= 20

2. Vem var den sista du träffade? mom

3. Hur lång är du? 1.57 dåra

4. Vilken var den senaste film du sett? The social network

5. Vem ringde du senast? sagus

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?  nu / saga

7. Var är dagens planer? va att plugga men pallar icke.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  ringa!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? "sambos"

10. När såg du senast din mamma?  nyligen
11. Vilken ögonfärg har du? blåa


12. När vaknade du idag? 07:38

13. Har du någon gång hittat en
katt? haha ja ute

14. Vilken är din favoritplats? the bed och dushen!
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?  Någon annan stans 
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker

18. Vem fick dig att skratta senast? elobabe
19. Är du för ung för att äga lägenhet? nej tycker inte det. skulle klara det om jag verkligen ville också.

20. Har du stationär eller bärbar dator? 3 bärbara eller ngt??

21. Sover du med eller utan kläder på dig?  om jag är själv inte så påklädd, desamma gäller vissa personer. 

22. Hur många kuddar har du i sängen? 4

23. Hur många landskap har du bott i?  1?

24. Har du någon gång spytt på fyllan?  abo, aldrig ^^

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota;)

26. Är du social?  för det mesta, ja.

27. Vilken är din favoritglass? pigelin

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa
29. Tycker du om Kinamat? gott

30. Tycker du om kaffe? japp, drack de förut. nu är det sällan
31. Vad dricker du till frukost? hinner inte äta frukost:( kommer inte upp

32. Sover du på någon särskild sida? well,  nope

33. Kan du spela poker?  jag "tror" att jag kan spela haha

34. Tycker du om att mysa?  beror ju på med vem och vad "mysa" betyder mvh efterbliven
35. Är du en beroendemänniska? skojaru
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp jag och jakkebooi!!!!

37. Vill du ha barn?  inte just nu
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? jaa

40. Föredrar du havet eller en pool?  pool. fräshare på något vis , haha fråga inte.

41. Vad spenderar du helst pengar på?  kläder

42. Äger du dyra smycken?  inte vad jag vet
43. Har du någon gång testat narkotika? ne

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? vilken jävla fråga. vill inte ens svara på det.
45. Vem är den roligaste människan du känner?  jaaaag!
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett stort på bröstkorgen o ner, ett litet på magen och även på handleden och benen haha fråga inte
47. Vad har du för ringsignal? Young, wild and free <3<3<3333<3
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? yes, uppe på vinden dock.

49. Flirtar du mycket? med allt o alla:)

50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen

51. Kan du byta olja på bilen? eh nej.

52. Har du fått fortkörningsböter?  ja, ja o min super cykel vettu

53. Vilken var den senaste bok du läste? JAG VAR DÄR. dock inte läst ut pga den suger min :)
54. Läser du dagstidningen? haha nej

55. Prenumererar du på någon veckotidning?  näppsipeppsi

56. Dansar du i bilen? nja alltså tveksam

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? haha orka?

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Me+you <3

59. När var du i kyrkan senast?  haha dör. va på en jävla mässa med hallen förut. dog

60. Vilka personer utmanar du?  -

61. Har många har du haft sex med?  dos


life is a dick, is it hard fuck it!


10 saker du tänker på ofta

* Varför jag har sån otur som jag har
* Livet
* Betyg
* Han
* "vännerna" och bästa vännerna.
* om jag duger
* kärlek
* mat
* ensamhet
* döden
Tumblr_ls6z2x9ufv1qdain0o1_500_large
Tumblr_lteu2lwqos1qf70r5o1_500_large
Tumblr_ltdebdgy2l1r0kegao1_500_large
262119_167331839999334_167095476689637_434707_8217585_n_large

jag är inte det du drömmer om, men jag är det du ser

Hej
Skolan idag var väl helt okej. Har inte så mycket att berätta utom att jag försov mig till 20 i 8. Så såg knappt vad jag klädde på mig och bara drog. Haha. Efter min kemi prov åkte jag hem och bytte om och fixade mig pga såg förjävlig ut haha.. Ja jag gjorde ett kemi prov också och det var rätt enkelt men va lite trög haha.
Azzå e fett hungrig nu men de blir potatis:P Fett äckligt. Och nej, ja va inte seriös i den meningen.
Helvete brännde mig nyss på potatisjävlen. fakkoff babies.
Alltså orkar inte jag är äcklig och äter ett ägg nu, varför? ush
Jaha nähä känner mig rätt irriterad och grinig,
så dö bara :D Ska plugga matte sen hela kvällen. Ser jag verkligen fram emot...

HAHAA detta är min fina emma. saknar dig alldeles för mycket!!!!!!!!

juste, möte ikväll med hela klassen haha orkar inte:)

gnight

i don't wanna do this anymore


paow

DÖDA MIG! PAOW FÖR I HELVETE VAD SNYGG KROPP DU HAR! Och är det någon av er bloggläsare som vet vart man får tag i toppen? ser ut som en baddräkt tycker jag. men ack så snygg både hon och toppen är.

Varför blundar vi när vi ber ,när vi gråter ,när vi kysser ,när vi drömmer? För att det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.

Måste verkligen plugga nu.
åhh saknar de där

JB

'
Min största önskan i hela världen. Som har varit det i 1 år och 4 månader är att få träffa dig.
Att vara på en av dina konsterer och skrika mig hes blans alla andra belibers och min Sagge.
- Ja jag har fått tillbaka bieber fevern! Thank u baby

lost somehow

Häj. Sitter hemma och har ätit as mycket. haha orkar inte kommer bli fet när jag blir vuxen:)
Snart ska vi äta också, eller det vet jag inte men säkert om en timma eller så!
Ska börja tvinga mig själv att plugga nu, är inte på humör för det. Men vad gör man.
alexia tyckte att hon va söt, man ba. jaa...
alltså jag är så ful just nu, men okej, erkänner är nojd med mina tänder. även fast de är en skada
på dom fast syns inte på bilden? men systerjävlen min har mycket vitare tänder. jag vill ha tandställning också på köpet. SJUKT SNYGGT!!!!!!! För man får så fina raka tänder sen, fast har rätt raka men ska sluta skriva öppet om att jag gillar mina tänder...
ska plugga nu, eller ska sova lite först cya!

my swags so mean

haha josse smygfotatde mig, är lite trött bara :):):)
slutar om typ en timma fast mer men ja:)
bloggar när jag kommer hem <3

true story.

varför vi älskar er killar


Sättet ni ser ut på när ni kliver ur duschen med
en handduk slarvigt knuten runt höften.

De där djupa rösterna ni får på morgonen.


Rufsigt hår när ni är nyvakna.

Sättet ni så sexigt tar av er tröjor och skjortor på
(helt olikt hur vi tjejer klär av oss).

Att ni direkt förlorar ca 75% av era hjärnkapaciteter

när ni smeker insidan av våra lår.

Att ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom

att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.

Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken.


Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom
oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk.

Den naturliga parfymen, doften.


Sättet då våra händer känns så otroligt små inuti era.

bHur ni erbjuder oss att låna era jackor, trots att ni bara
har en t-shirt under och det är jättekallt.

Hur ni ser ut som små barn när ni sover,

trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna.

Ni är så maskulina, helt enkelt underbara

men

oavsett om du ligger ensam med han i sängen,
har det alltid varit någon innan dig,
och kommer alltid att vara någon efter dig.
och oavsett vad han säger,
så kan du inse,
att han har sagt samma sak till henne,
som låg på samma plats som du gör nu.
inse det , och saknaden kan bli mindre,
oavsett hur bra du är och hur snäll du är,
kommer det alltid att vara någon som är,
bättre och någon som är sämre än vad du är!
för han kommer alltid säga att du är,
vackrats och att du är den enda,
för tillfället ljuger han inte,
men för stunden vill man inte ha ett löfte.
han kommer alltid att säga det du vill höra,
sant eller inte sant så faller du för det oavsett vad.
glöm aldrig att han spelar ett spel,
spela med om du vill,
men satsa aldrig allt.

Vad vore jag utan dina andetag?

65 AA på den tiden iknow u like it<3

you killing me inside

Hej. Är hemma nu, har spenderat en stund hos Cicc, vi gjorde inte mer än att monga oss, har inte träffat henne på länge. Jaha nähä kollar på Made och är always alone hemma nu, mamma och pappa o ida är i avesta och kollar på någon soffa. Skulle inte vara mer än trevligt om dom hade lust att köpa hem en också!:) Jag pallade inte följa med, jag fryser så jag håller på fakkar ur och har panik ångest över ett möte som kommer vara om en vecka ca:)
Har bara mig själv att skylla fortfarande och kan tydligen inte släppa det här, Hoppas på livet att jag får göra något kul på höstlovet, för vi har redan planerat en sak. Hoppas det går för orkar inte sitta hemma på ett lov!
Fattar ni själva hur tråkigt på riktigt jag haft det hemma medan alla andra har röjt??? Nje juste.
Aja, ska käka något för fryser ihjäl så tänkte koka te, fast vi har typ inget hemma så får göra home made te eller något liknande :)
Rakt från mitt hjärta till dig "gumman"!

falling in love is like jumping off a relly tall bulding, your brain tells you it is not a good idea, but your hearts tells you can fly.


Nobody said it was easy

Hej! Sitter i skolan nu, slutar snart då ska jag träffa cic en stund iallfall. sen ska jag väl hem och dö.
Min babe hälsar , erik alltså <3

snyggggdu är <3 tack jag vet <3 jaaaaa orkar inte va oseriös men är ju så<3 hejdå bloggen i know u love me xoxixoxoxoxoxo

Dålig update!

Hej! Ja jag vet. Vårt internet är jätte segt så kommer bli få inlägg nu så ni vet:(
Idag har jag städat mitt rum ännu mer fixat fint och "dekorerat" med nya saker. Varit uppe på vinden och kollat på gammla leksaker. Åh älskar min barndom. Jag hade alltid så roligt när jag lekte. Jag lekte ju med barbies tills jag gick i fyran säkert. Jag har hjälpt mamma med lite grejer också, och jag har pluggat lite. Nu kollar jag på the city och gjorde nyligen en önskelista tills jul, jag vet är alltid tidig men så här blir det när man har utegångsförbud!!
Imorgon får jag träffa cicce och jag ska till skolan som vanligt antar jag, har inte spytt något mer vet inte varför jag spydde men så är livet ibland! Är väl rätt stressad också och fundersam över vissa saker. Jag är i en annan värld känns det som ibland.. Jaja. whatever fikade nyss med el famila utom ida för hon är inte hemma. Nu ska jag fortsätta med det jag gör för måste stänga av internet nu annars kommer jag inte kunna blogga någonting mer i oktober!!
Föresten fyller min hamster år idag. Roger/Mango! Grattis. Han fick lite gurka av mig!! Han fyller typ 2, fett gammal han dör nog snart:P
Här är min gamla hamster Foppa. Han är död sen 2,5 år tillbaka.
Han var världens bästa. Den jag har nu är lite speciell:P
han heter faktiskt Sebastian Foppa Poppis Forsberg ;) Haha älskar att jag va 13 år när jag fick honom<3

Städat el rom

förut såg man inte golvet, haha.. Städade även i hyllorna, mitt rum va fullt med brev från er bloggläsare;)
Skojade haha, bara från gymnasium val o sånt haha!
haha har ju ingen pojkvän så har en nalle i sängen istället..
Har dock inte döpt den än, vad ska den heta? Några förslag?:D

Bieber sitter också bra på min vägg tycker jag.



Dom här 3 hjärtarna står för dom jag känst längst, Maja Elora och Emma<3

Inte alla som har en inbygd tv i väggen haha, vet att den är från 2002!<3 Älskar den ändå
-
Till sist dagens looki!

Haha detta är faktiskt en mp3 jag tar kort med, min kamera är sönder från långt tillbaka och köpte aldrig
en ny:) Så det får man väl leva med.

Hiss/Diss

Tumblr_ltgv4nrubq1r2h8ulo1_500_large
weheartit.com - Får så himla mycket insperation där ifrån. Världens bästa sida
Att inte träffa sina kompisar!
Och sala.

sticks and stones

Sitter i mitt vardagsrum just nu och chillar lite smått. Har ätit lite lunch också, kollar också på disney chanel. Har kommit på just nu hur mycket jag hatar Selena Gomez. Ja hon e tillsammans med Justin, och det verkar hålla. Så länge Jb är lycklig så. Men gillar "Alex Russo" i magi på wapeliplace eller vad fan det stavas , haha.
Jaja, saker som behövs göra idag är
*Städa mitt rum
* Plugga
* Fixa med mina kläder, osv
Gör snart en Hiss/Diss :)

she will be loved

Godmorgon. Förlåt för alla emo inlägg igår som jag tog bort nu, hade typ en liten svacka, ja..
Bättre humör idag för jag har fått frulle i magen och fått dusha, hur skönt!
Jaha nähe, absolut ingenting händer idag exakt som igår eftersom jag har utegångsförbud osv:)
Ah det var väl ungefära allting för mig i detta inlägg återkommer senare idag.
Spola tillbaka tiden, hade det såå jäkla kul på moracupen!

Yes i do mistakes but im not the only one who does

1. Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag tyckte det verkade kul. Började redan som 12 åring men har haft jätte många olika bloggar bara. Har just nu denna aktiva blogg eller vad man ska kalla det.. Jag älskar att skriva och kan inte se mig själv utan en blogg. Finns så många bloggar där ute, men bara 1 jag. Känns jätte skönt att kunna skriva här, vissa bryr sig andra inte. Men kommer fortsätta ha en blogg även fast jag lackar ur ibland. Haha, ja. Det är väl helt enkelt varför jag har en blogg. Vill ju också bli nästa kissie. (eller inte men haha,) Vill bli journalist och jobba på en tjej tidning! 

2. Vilka bloggar följer du?
följer storbloggarna, och mina kompisars.

3. Vilken är din favoritfärg?
lila, svart, vit och rosa!

4. Vilken är din favoritfilm?
well, det borde väl vara never say never och jag saknar dig.

5. Vilket land/vilka länder vill du besöka och varför?

Vill åka jorden runt till alla varma länder och se värdigheter!:)
Jag ger denna utmaning till:
Alla som vill!

Själv blev jag utmanad av viccis!


Önskemål

Hej igen!
Har en liten fråga till er kära bloggläsare,
vad ska JAG göra för att bloggen ska bli bättre?!
NI väljer självaaa

Ja, nu är det upp till er att kommentera så mycket som ni kan för annars kan jag inte förbättra mig!

En rolig sommar kväll va de ja! Bring it back

stay

Häjs igen. Snart kommer det pizza, vet inte om jag är sugen haha.
Åkte till ica nyss med ida, hon körde, har ju så cool syster som har körkort! Juste i sommar får jag börja övningsköra! Haha, känner redan på mig att bilen kommer krasha. Vågar knappt åka moppe alltså.
Kul att krasha en toyota, haha jappp!
Nämen snart blir det pizza och har köpt hem choklad. Idol ikväll, kollar knappt. Haha orkar inte att precis alla utom jag, cicce och saga ska ut ikväll och festeli festa. Jaja, har iallfall lärt mig att jag ska tänka mig för lite, vilket jag inte gör:) - Haha alex tänk på mig där ute! Och ta hand om dig, för är rädd om dig!
Haha typ så här kommer det se ut när jag är ute på vägen i sommar!

Fick en kommentar..:)

Fick en kommentar om vad skjortan som jag haft på mig idag är köpt. Kan bara säga sorry och sorry kära läsare, för jag vet inte vad den är köpt! Den är nämligen inte min. Det är Alexandras.. Jag tycker också att den är jätte fin men vet inte vart hon köpt den tyvärr...:/
Men tack så mycket för fina kommentarer, blir alltid lika glad!
Gör straxt ett inlägg till:)

Obs den här skjortan som jag har på den här bilden är inte samma! Bara samma färger.
Den här skjortan på bilden är köpt på herr avdenlingen på dressman ( juste finns bara herr där, haha) Och det är farfars gamla som var för liten, för mig var den förstor. Jag tycker om båda skjortorna hur som helst!

Just nu..

Ska laga lunch nu, får se vad det blir!
Juste, vi har ju tapetserat om vi vardagsrummet!:') Med "vi" menar jag mamma pappa ida, hah
Hoppas jag kan äta nu, för e hungrig! Pussochpuss

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Hej igen.
-
Settat och pluggat i en timme och funderar på att ta en powerwalk. - alltså nej inte snabbt utan att bara få gå ut och rensa tankarna och har så förjävla ont i huvudet (ursäkta språket) Mår fortfarande illa och tvingade i mig kaffe nyss men kan inte äta heller även fast det är jag.. Mår som sagt lite illa och kan inte äta. Kan heller inte spela sims social för mitt internet är så jäkla segt på riktigt och inte på låtsas då alltså.
Nej men ska väl se hur jag gör, är sugen på att ta ett varmt bad ocksååå. Men jag har typ dushat nästan varje dag denna vecka, samt tvätta håret , vill inte slita mer på det. Ska väl bada utan att blöta håret eller nått sånt. Sen tror jag att jag ska ta en promenix för att komma ut lite, helt okej väder ju.
åh så jävla snygg kropp

Varför skapar man liv när man ändå ska dö?

1. När gick du upp idag? 7:30, somnade om sen vid halv 9
2. Diamanter eller pärlor? Diamenter
3. Senaste filmen du såg på bio? Hämden, skolbio.
4. Vilka program ser du på TV? Ser sällan på tv, men det brukar vara MTV och disneychanel, 4an, 3an osv.
5. Vad åt du till frukost? Har inte ätit frukost 
6. Har du haft sex under sommarn? mhm
7. Vad är din favoritmat? Äter det mesta, så har svåt att bestämma mig för något speciellt.
8. Vilken mat gillar du inte? Skolmaten
9. Favoritchips? Cream chese är ju gott
10. Vilken är din favorit CD för tillfället? Lyssnar aldrig på cd skivor  
11. Vilken bil kör du? Har inget körtort, men händer att jag sitter i Majans knä och styr deras röda bil. 
12. Favoritmacka? Toast
13. Vilket karaktärsdrag kan du inte leva med?  say what
14. Vilka är dina favoritkläder? inga, underkläder isf
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Skulle åka jorden runt 
16. Favoritklädmärke? orka.
17. Var vill du dra dig tillbaka? till sängen
18. Favorittid på dagen? kväll
19. Var är du född? V-ås BB.
20. Vilken är din favoritsport att se på? Fotboll 
21. Coca Cola eller Pepsi? Cola
22. Fotboll eller ishockey? fotboll, barcelona. 
23. Är du en morgonmänniska eller nattuggla? nattuggla!
24. Pedikyr eller manikyr? båda
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Jag sitter just nu i mitt vardagsrum där jag inte settat på riktigt länge
26. Vad ville du bli när du va liten? sångerska 
27. Bästa barndomsminnet? Finns många 
28. Varit i Afrika? nej
29. Nånsin rullat in nån i toapapper? haha ja 
30. Varit med om en bilolycka? har ju blivit påkörd, men aldrig settat i en bil..
31. Favoritrestaurant? Idk..
32. Favoritblommor? Maskrosor
33. Favorit snabbmatsrestaurant? Donken 
34. Har du sovit naken? mhm
35. Äger du en cykel? japp
36. På vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Nelly, mode kungen. alltid fina kläder men alltid D-Y-R-T
37. Läggdags? nej
38. Senaste personen du delade en middag med? el famila 
39. Vad lyssnar du på just nu? ingenting, kollar på TV
40. Favoritfärg? Lila, rosa, svart, vit,
41. Hur många tatueringar har du? näpp

friday, friday

Hej. Vaknade halv 8 och åkte till skolan. Fast kom dock aldrig till skolan..
Vart helt yr på vägen, så vände och åkte hem. Hemma spydde jag så, ja mysigt... Har sovit lite och nu försöker jag äta frukost men mår as illa, så går lite sådär...
Återkommer snart med ett roligare inlägg! Men nu vet ni att jag är hemma idag,
och kan förmodligen blogga mer!:)

gammal bild, ett år sen typ, på mina favoriter<3

godnatt!

Nyss dushat osv, godnatt lovers/haters!<3

Trodde att jag gjorde en tatuering

Haha, häromdagen trodde jag att jag gjorde en tatuering.
typ i tisdags eller ngt? kunde inte sova så satt och ritade på min mage, allt har gått bort utom en prick/fläck.
haha hur orkar jag ens med mig själv -
ni ba: har hon inte dushat sen tisdags???? jo fan faktsikt men de va tydligen en permament penna...

Godnatt!

who´s gonna bring me back to life..?

det gäller att softa så mycket som man kan

söt kommentar, igen!:D

Svar: Vill bara säga ett stort tack igen kära läsare! Du får mig tårögd och nu kommer jag inte sluta blogga! Känns som du är lite yngre, tack kära du. Hoppas du ngn dag vill säga vem du är! Ta hand om dig hjärtat!


all svar: Tack  till dig. Det är inget omprov men tack ändå! ett vanligt prov dvs! Blir skit glad när ni skriver sånt här sött till mig. Hoppas också jag får en bra helg även fast de lite som de e:) Åter igen tack till allt.

BLIR SUPER GLAD! SLUTA INTE KOMMENTERA!

evrything arund me reminds me of you

please..
vill inte..
-
Hur fan kan man veta att folk är äkta? Den som man älskat hela tiden den har ställt upp så himla bra.
Men jag vet att från och med nu/då kommer allting förändrats.
Kommer du forsätta vara med mig även fast jag kommer bli som förr igen? Eller kommer du gå till dom andra party tjejerna. Jag menar vafan, Jag älskar dig. Ja, vet att det är ett riktigt starkt ord och så.
Kommer du stanna kvar även fast jag kommer bli som en wb tacotjej?
Kommer du fortfarande vara min bästa vän?
Vet inte vad jag ska göra!
Young wild and free...
Vet inte vad jag ska göra.
Men vet vad jag vill, och det är att ha kvar dig. Men hoppas på allvar att du inte lämnar mig nu..
Vill bara ha slut på all smärta.

saknar dig klara

Vi tar en paus och lämnar rummet och nu släpper du min hand på varsin sida av vägen som en främling för varann

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag har haft en bra skoldag, massa lektioner och slöjd som vanligt.
Nu har jag kommit hem eller har varit hemma ett tag:P
Ska plugga strax eller senare.. Har kemi prov och matte prov nästa vecka. Kan cirka ingenting på båda delarna så lär väl kolla på det där nu ja.
Nej nu sitter jag och förövrigt äter kladda kaka, yummie! Va sjukt äcklig mat i skolan så e vrål hungrig ska äta något mer nu vi hörs då!
btw för er som missat, klippte mig igår!;) Eller rättare sagt Idun klippte mig:P
byebye

jag behöver mer, fast du förstör mig helt

Visst, det är kul när folk inspereras av mig och så.
Men vafan, om du ska "härma" mig så gör det lite snyggare. Ser direkt när du härmat mig, eftersom att ja, jag är jag. Nej men vill inte vara elak men vem fan vill va en jävla copycat istället för att hitta sina egen stil???
whatever, min åskit osv!!
Tumblr_lsg2ca0ket1qimy40o1_500_large
Inte ofta man hittar en sån snygging bara så där
Tumblr_lp8vhgefij1qk85yzo1_500_large
Tumblr_loaxbeshro1qla24no1_500_large
250607_10150199168765264_607045263_7473199_7788132_n_large
haha åh, fyfan va de är stämde in på mig..
I-1562_large
Tumblr_lsrkbyiflm1qe8omio1_500_large
Tumblr_lt8es8fsio1r4lkteo1_500_large
5fe19eb7b1f89f5342d162b84696810f_large
36333_large

update

Hej!
-
Har inte skrivt något förrän nu för har inte tänk på det bara, haha. Ja, skoldagen va okej som vanligt o sådär.
Efter skolan åkte jag hem, röjde på rummet dushade och bäddade rent i min säng. Hur skönt!
Sen har jag hunnit med att äta mat också:) Just nu kollar jag in gymnasie guiden. Jag blev nämligen någon slags konsult som ska hjälpa till med företag? Jag ba: WTF! 8 poäng på konsult och 7 poäng på journalist. Haha känns bra, eftersom att det är det jag vill! Nu ska jag kolla runt i bloggar och sådär. Haha, ni måste gå in på kizzie.myshowroom.se min humor, haha as skön brud!
Nej ska forsätta chilla nu, rullar kanske in mer inlägg senare!


just nu haha, lite halvt nydushad och osminkad. Älskar skjortan btw!

erik hälsar <3

2 lektioner kvar. Sen hem och chilla. Inga prov mer denna vecka,
fast nästa vecka kemi och mabybaby matteporv.
ja,
<3

-

jag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar digjag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig

i cant be tamed

Hej! Nyss fick ni en liten bild bomb osv, ville bara dela lite bilder osv.
Nej nu sitter jag hemma i mitt kök och ny dushad för ett tag sen, börjar frysa asa mke asv, så ska väl klä på mig.
ja, jag sitter naken. synd att ni missar det :(  ute spö kissar gud på gatan, haha. men gud måste ju också kissa någon gång han har ju inte gjort det på ett tag. Ida åkte nyss någon stans så jag är hemma själv och jag e as sugen på tacos som vanligt och ist ska vi äta potäter osv, de går ju hem hos cicce men inte hos mig. vi äter de typ vajre dag, äckligt osv:)
Gjorde prov förövrigt i skolan idag, jo tack det gick bra. >I hope^^ det visar sig väl. NU kommer mamma hem dyngblööööt! DÄR SER DU MAMMA! Hon åkte alltid bil förut och klagade inte. Men nu cyklar hon eftersom hon har jobb i stan:)
typ lite så här ser mamma ut just nu:)

bild bomb

inte alla hästar hemma, haha
abo, vi har skilt oss
HAHAHAHAHAHAHHAHA DETTA GJORDE MIN DAG IGÅR!!!
Allting va facerape så ta inte illa upp.
hahah så ful ful ful och återigen ful
snodde en godispåse av en sjua. dock var den tom efter jag ätit de jag
har i munen...
PÅ KROKEN!!!! haha bara jag som fattar
erik fick en puss också, hihihihihihihihhih
fy helvete vilken tjock bild, i åtaan hahahahah
haha vi åt tacos
vackraste syster
datoners - haha sitter med en jävla sked

Justin's nya låt Mistletoe

Åh blir ju kär på nytt!!!! Tack Justin för att du vissade vad du kan,
äntligen!!

dagen

Skön dag på sätt och vis. Fick reda på att jag hade sovmorgon när jag kom till skolan tills halv 10. Jaha, trevligt. Men mötte alexia och då drog vi hem till henne hon hade inte ätit någon frullebull. Sen på engelskan ska vi kolla på harry potter 7:an part 1. Det blir jätte bra, en av dom bästa harry potter filmerna. För allt spännande händer då.
Efter det hade vi bad, vi va 5 tjejer av 13 som badade, alla andra hade mens/förkyldning(?) haha aja...
Sen var det god mat i skolan, matte och sista so lektion där jag inte gjorde någonting för vi gick igenom provet, som gick lite sådär... Haha åh
Imorn äre prov och just nu har jag skrivit alla insdu frågor, eller de gjorde ja i fredags och lördags. Sen nu har jag skrivt av alla insdu frågor ner i boken(för hand osv) så det blev 7 eller 8 sidor totallt haha!
Nej men jaha ja ska forsätta plugga nu och sen äta:)
Poss

KHOSHI ÄLSKLING OM DU SER DETTA, DU ÄR JÄVLIGT BRA<3

<3

cant stop thinkning

Alltihop gör mig så äcklad. Blir inte förvånad heller att det är som det är.
Kan ju säga, hej vännen visst var det du som va tillsammans med min bästa vän?
Jag önskar att det finns ett större urval att välja mellan.
Låter typ som jag ska välja läppstift. Men när alla läppstiften är smutsiga så vill man ju inte direkt ha dom,
så känns det lite just nu. Det gör mig så freekning äcklad.
Vill inte vara kvar i sala iallfall
-
Jag längtar bort ifrån den här staden,
jag hoppas att jag kommer till västerås.
där känner jag en av dem bästa som finns,
om jag åker dit så kan jag ju vara mer med henne.
det är så sorligt att vi aldrig träffas typ.
redan när hon åker så saknar jag henne.
saknar henne hela tiden. saknar dig emma
om ett år ungefär då ska allting sättas på plats och då, kanske inte just då/nu men den här dagen ska jag befinna mig i västerås. jag har precis gått klart en skoldag osv. träffar kanske emma och så..
hoppas min dröm blir sann.
längtar efter någonting annat än de här


Then you came to me and you said I was not really sure enough how to feel

pojken kan han
-
sjukt trött, men ska sätta mig o plugga vidare nu. har gjort alla insduderings frågor igår. så ska läsa lite, skriva lite mera och sånt. sen ska jag äta med familjen. jag pallar ingen blogpaous, det gör mig otroligt uttråkad bara.
måste få skriva, det är de bästa jag vet. så..
Vet att ni pratar om det, vet vad ni säger om mig.
Det är lungt, jag är faktiskt rätt van nu

jag saknar dig

Åh vad glad jag blir!:D

Postav av: -
hej ville bara säga att du är skitfin!
du är som en förebild för mig di visar att man kan vara värsta gina tjejen men end¨göra misstag.
du e så underbar!
skit fin är du , vill ha ditt utseende skitfin!
ville bara säga att du e nån jag står upp till fast jag är 95:a, men endå ha det bäst du förjänar verkligen det!
-

Vet du hur glad jag blir nu eller?:D Tack så himla mycket det här gjorde verkligen min dag!! Du är underbar du med, tack kära läsare! Det var ett tag sen jag fick någon komplimang så tack och tack fina du. Sånt här vill jag höra istället för osanna rykten om mig själva! Det handlar om att sprida glädje omkring sig, och ge komplimanger. Människor mår så mycket bättre när någon ger dig en komplimang. Det var en tjej för nån månad sen som sa att jag va duktig på att sjunga och att jag borde söka till idol. Jag gick och tänkte på det hon sa i en vecka. Jag var så glad!
Tack för mig, nu ska jag åka till Uppsala med Ida.

vet att det är blogpaous, men..

hur klarar du varje dag att gå rak i ryggen
le mot alla människor som ler mot dig
vara glad och skratta tills dom andra inte skrattar
springa omkring med energi
när du själv inerst inne vet att det inte är så jävla bra
när du döljer hur du mår så folk ska slippa fråga
men när du somnat känner du hur skönt det är att slippa allting
fattar fortfarande inte hur människor tänker

-

det ska bli bra igen

Tar en riktigt blogpaus nu för att jag måste ta tag i mitt liv i första hand. Återkommer när jag återkommer,
dvs innan min operation(ska operera hjärtat, byta klaff igen osv, för er som inte visste..)
Vi ses väl någon gång

du gör mig hel

Svar på frågestunden

Anonym
har du blivit full någon gång? på riktigt alltså=D
Svar: ja
15 Oktober, 11:30
maja palm om FRÅGESTUND:
typ hur ofta klipper du tånaglarna? <3<3<3
Svar: typ aldrig ;);););););)<333
15 Oktober, 00:05
Hannah<3
Vad tycker du om mig? <3
Svar: Tycker du är en trevlig och snäll tjej!<3
14 Oktober, 20:28
Anonym
Hur du haft sex med poze?
Svar: det har inte du att göra med anonym äckel:)
14 Oktober, 17:19
Patrick
Har du varit kåt någon gång?

hur '' Kort '' är du ?

Har du förlorat oskulden med vem isf?
hur länge har du haft glasögon?
Vad hatar du mest?
Vem gillar inte du från ekebyskolan i din klass säg namn
Svar: ja, 156 typ. ja de har jag, säger inte vem. 1 år kanske. hatar en viss person, säger inga namn. tycker om alla i min klass så var det bra med det.
14 Oktober, 16:13
Anonym
vem var du senast tsm med (på riktigt, inte låsats) och vad gjorde ni
har du druckigt??
är du kär nu?:)
Svar: jag var tillsammans med felix senast men de va inte seriöst, vad vi gjorde angår inte dig anonym äckel:) ja jag har druckit och nej jag är inte kär just nu
14 Oktober, 15:25
sagaandersson
byter du trosor varje dag?
svar: jag har aldrig trosor på;)
14 Oktober, 09:46
Anonym
Vilka vänner står du närmast dem i hallen eller dem gamla? om du måste välja ngn?
Svar:  Mina gamla, elora maja saga och alexandra o cicce.
13 Oktober, 22:17
Anonym
är du kär i någon / gillar du någon mer som vän?
vem e snyggaste killen i sala enligt dig?
vilken är din favoriträtt?
röker / feströker du?
tycker du om alkohol?
vilken sko storlek har du?

Svar: nej.. finns många snygga killar i sala. jag äter allt. nej röker inte. det är okej. 36-37.
13 Oktober, 21:59

lisa
Hur mår du???:)
svar: sådär!

hoppas ni blev nöjda med svaren:)

FRÅGESTUND

Frågrstunden avslutas efter 10-15 kommentarer. Det borde ni fan klara eftersom
jag har 40-60 läsare per dag!
kommer inte blogga förrän det är tillräckligt!
tills dess


är inte alone ikväll heller!

har ju denna babe att ätaaa! gott
jag och ida kom nyss hem från grandpa o grandma! ätit tårta osv,
snackat massa.:)
Nu ska jag chilla resten av kvällen med min daim o lite sådär
IMORGON ÄR DET FREDAG! Och då blir det super mys hemma hos paloma med mina fina klasskamrater.
Love them so<3 Sen får jag sällskap i sängen av världens bästa också!
puss och godnatt!

lets do this

Hej! Kom nyss hem från en hel skoldag med massa 9or i gruvan. Det va ekebys 9or, vallas och västerfärnebos!
Vi gick ner i gruvan, 155 meter tror jag. Det var iskallt och frös hela tiden typ. Sen gick vi upp och åt tror jag, sen skulle vi åka linbana över ett stort gruvhål. Trodde inte att jag skulle göra det för va verkligen skit rädd. Vet inte hur många meter det är men det måste minst vara 30-50! Minst. Jag gjorde det tillslut och de va läskgit när man skulle släppa taget och falla fritt. Men kul var det iaf! Det blev lite varmare mot efter middagen iaf och det va skönt. Vi bakade också några bröd, fast de va typ äckligt haha och mina failade ur...:)
Fick skjuts hem på moppen också av Samuel, så ska inte klaga! SKÖNT!
dagens! Nu kanske ni fattar varför jag frös ihjäl och hade faktiskt en jacka över det också!
Nu ska jag dricka te och softa lite. Fredag imorgon, hoppas på ngt kul! Måste ta hem lite läxor också,
har prov på måndag, yey...

ska mysa nu

Hej! Eftersom min fina syster är så duktigt så ska vi fira henne, känns kul och bra. Det blir otroligt kul när 3 pers i el famila kan passa upp på mig..;)
Näjmen nu ska jag softa lite sen kommer idun hem och då ska vi äta gottit
Ida nu får de va nog med sommar cider för din del,
hahah så jävla snigg <3333 hon trodde att hon hade percat sig:)

give me

Tumblr_lkhz1kwif71qzltmfo1_500_large_largeTumblr_lkhz1kwif71qzltmfo1_500_large_large
beeeeeeeer dör för detta hår
Tumblr_lsyois8pyt1qj62luo1_500_large
Tumblr_lsn4mk5qc81r49ygqo1_500_large

i just wanna lay in my bed

Hej. Sitter på son och skriver bakgrunds orsaker till 1:A världskriget.. Vi hade bio idag också, och filmen var helt okej. Den va typ dansk och svensk haha. Den hette Hämden. Helt okej film, men ingenting man ser igen...
Slutar om typ 1 och en halv timma och ska ha AC nu :)
Sen ska jag hem till Ciccen och ta höst bilder osv:)
Hörs ikväll:*

show me love

Dushade precis, och nu sitter jag här med blött hår och lyssnar på min favorit låt
finaste älskling

fuck off

297983_282594428422757_276330842382449_1272948_28448_n_large
Tumblr_lrkynnwm021qkhb0yo1_500_largeTumblr_lssuv27y9a1qio40lo1_500_large_large
lite så här har jag lust att göra nu med mina tjejer,
så slipper ja de här skiten:)

nice to nice to know ya lets do it again

okej bleka äckel bad hår dag.

-

orkar inte
återkommer någon annan dag

lets do it again

Hej. Datan blir hemma idag osv, nu halv 9 ska vi ha någon föreläsning om hemkunskap osv.
Har också prov idag,
men vi hörs när jag kommer hem iallafall. Slutar 2.
haha som vanligt har jag skrivit "benneborgs plats"

myser lite

bebis igår, majsan har klippt honom kort hårig nu..
Massa plugg, Nu ska jag koka te sätta mig i köket utan datan och plugga. Allt måste fastna, AC ge mig
vg tack<3 Efter det , kl 8 blir det tv med familjen... as skön dag
Ses imorgon mina fina bloggisar
http://benneborgss.blogg.se

on my way

Hej! Lite seg update och så men igår hade jag ju som sagt inte tid eftersom jag var hos min majsa.
Hon fyller 14 år på tisdag, haha.
Igår hade jag det trevligt iallfall vi va runt 10 brudar, och 5 ungefär sov kvar:)
Jag fick en säng för mig själv så kan inte klaga. Jag hade det kul nästan hela tiden och dansade även fast ingen ville dansa med mig haha. Det var jätte kallt ute men gick ändå. Haha. Vi åt korv också. Jag sa till mig själv att jag inte skulle äta för hade redan ätit middag liksom. Slutade med att jag åt 2 iallfall vid 12 eller nåt haha, va as hungrig.
Maja slängde även chokladpudding i mitt hår så slutade med att jag satt i dushen också eftersom jag hade choklad över hela mig, åh haha blir alltid utsatt!
Nej men annars hade jag en trevlig kväll, orkar inte berätta allt vi gjorde kanske inte så lämpligt haha:)
Idag så kom jag och Lina in till Sala, va med henne tills hennes tåg gick. Åkte hem. Nu sitter jag hemma och pluggar för jag har faktiskt prov imorgon, kan en del så det känns bra,. Vill bara att allt ska sätta sig hehe!
Ni får ha en bra ångest söndag, det ska jag!

bild från igår innan jag åkte till majsan!

=

Jag har lärt mig i mitt liv att dom folk som trycker ner andra människor, är osäkra. Dom är rädda för att själva bli nedtryckta. När en person är ärlig och sann mot dig är den sig själv på riktigt. Dom som är gör andra personer ledsna är själv så rädda för att bli lämnade ensam kvar. Dom tror liksom att det är "coolt" att vara taskiga. Jag vet att dom som trycker ner andra själv är osäkra. Jag vet det. Man ser nästan det på dem. Ser hur folk fungerar.
Men min mamma har lärt mig det mesta om vad människor gör och vad det menar. Jag pratar nästan aldirg skit om folk och jag har nästan slutat brytt mig. Slutat brytt mig om folk som säger saker om mig som inte är sanna. Jag vet ju som sagt själv vad jag gjort i mitt liv. Visst, jag gör misstag. Alla gör det. Våra brister gör oss till människor. Ingen där ute är perfekt. Men jag skulle aldrig i hela mitt liv komma på att "du, alexandra ska vi hitta på ett rykte om den/och den osv.." Jag skulle aldrig få för mig att förstöra för någon människa där ute. Varför gör folk så man mår dåligt? När jag blev tonåring,12,13 år sådär så brydde jag mig. Jag brydde mig om vad folk tyckte om mig och jag visste inte hur jag skulle vara för att passa in. Trodde att jag skulle vara någon annan. Men sen fann jag en jätte fin vän, hon heter Maja Palm Lindström. Hon förändrade allt och gjorde så att jag fann mig själv ganska mycket. Det var okej att vara sig själv. Under alla år med henne har hon vissat sig själv och vissat vem hon är. Hon har aldrig låtsas med mig iallafall. Jag har lärt mig att aceptera det mesta på mig själv, och därför fått andra sanna vänner som jag har idag. Det känns så skönt att veta vilka jag kan lita på osv. Kan ju säga att jag inte litar på speciellt många längre, har varit för snäll och gett folk så många chanser. Trott att dom ska förändtas, men det har dom självklart inte gjort.
Jag har iallafall världens bästa vänner man kan ha. Och jag är så glad att jag har dom.
Ni vet vilka ni är.
Det är dom som hjälper mig att inte bry sig om vad andra falska personer säger om mig.
Tackar er mina fina.
alexiaaaa

Du får mig känna så här, du tar mig till en ny värld

Godmorgon allihopa!
Sitter och pratar med vicc på facebook, har saknat henne så! Hon kommer hur som helst på majsans kväll ikväll hoppas jag! Saga och ciccen okså. Kanske ska sova där annars sover jag hemma.
Nej nu ska jag göra någonting vättit, dusha och plugga har prov på måndag igen,. satsar på g-vg. Fick VG på svenskan hur som helst:D
Igår var det en chill dag och vi va i hallen bara softade och träffade alla.:)
Nu måste jag gå, bloggar förmodligen mer senare!

jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om

Hej! Sitter på mitt rum nu, dagen i skolan va jätte bra. As sköna letktioner och vi fick cola och fika<3
Nej snart ska jag äta sen ska jag ut förmodligen till hallen och träffa min bästa.
Ha en trevlig kväll mina fina vänner!

jag just nu! är as nöjd över min sminkning(som knappt syns..??) brukar alltid misslyckas
när jag ska göra något annurlunda så brukar tvinga alex att måla haha<3


jag + bästis just nudå

bästisar 4evaz<3

för vi lever väl alla med känslan att falla

bilden sen igår eller någonting...
Åker till skolan nu iallafall inga planer för idag så förväntar mig ingenting direkt...:)))))
fml

duktiga tjejen

Hej! Förlåt för sen update, och så.. Men va i skolan och hade aldrig tid att updatera bloggen. Men nu är jag hemma och gissa vad jag gjort?? Jo, klippt hela min gräsmatta på en timme exakt. Min tomt är faktiskt inte så liten heller så snabbt och starkt gjort av mig!
2 bilder ifrån idag när jag cyklade hem. Har blivit as höstigt nu ju!!
Snart kommer pappa hem och börjar med maten, ska bli gott att äta mat, senare åker jag till hallen för att umgås med Majsan, Cicce och förmodligen Alexandra. Har inte pratat med henne på hela dagen, inte ens kramat henne, buhu.. Jaja nu ska jag dricka kolsyrat vatten och cheka face och lite annat. Idag blir en plugg fri dag för en gång skull. Haha fast kommer säkert plugga matte senare.
Jag nyss

rain

Hej! Idag är det tråkigt och trist väder, ser ut att kunna regna när som helst... Trevligt verkligen!
Gick upp tidigare än vanligt, faktiskt 5 i 7 och då hann jag dusha, gud så skönt det va!
Idag har jag muntligt redovisning som jag knappt tänkt på eller övat på, men det går säkert bra eftersom jag vet vad jag vill bli. Handlar om "my dream job.."
Nu ska jag staxt åka till skolan, börjar halv 9 idag? Nej 5 i halv 9. Haha.
Jag som alla andra har fastnat på sims soscial... Kul!
åt frukost imorse, skönt att hinna med det, jag klagar ju alltid på hur hungrig jag är hela tiden, haha...
Bloggar igen vid lunch!

Just be true to who you are

sådär, har pluggat lite nu, fattas bara lite! känns skönt
nu blir det snart mat sen åker jag till hallen. och jaa, byte kläder för fryser ihjäl haha, och om jag ska ut
och allting ni vet.. Ovärt inlägg men nu vet ni vart ni har mig, syns på mobilen i annat fall!

im the girl you used to love

Har hon ridstrumpor på sig idag? - nej faktiskt inte men ni skulle vilja!
typ hej har påsar under ögonen = trött flicka
Hoppas ni haft en bra dag? Det har jag iallafall.
Gjort prov och sisådära, gick faktiskt bra ändå tycker jag.
Var typ sjukt irriterad bara på so lektionen för dom hade börjat med en uppgift igår så dom va halvvägs, och där ska jag börja alldeles ensam när alla andra hade en att jobba med, så jag jobbade typ sönder och ryska revolutioen. Kom till fråga 4. För innan dess var det massa konstiga ord man skulle förklara från A-G... Så ni förstår kanske att jag va irriterad, va typ ord som jag fattade nada av. Men, men. Ska väl fortsätta med dom imorgon på lektionen för fick hjärn släpp eftersom jag skrerv så mycket på varje fråga.
-
Nu blir det att skriva om sitt dröm jobb i engelskan,
senare ska jag väl äta sen tänkte jag dra till hallen med min älskade ciccen, om jag får med henne dvs.
och Alexiia<3

Ha det bra!

Alice tipsade mig

Färdigt på: 20 min
Ingredienser

Grundrecept:
100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 nypa salt
_

Tips

Tips på fyllningar och frostings:
Äppel och kanelmuffins med crumble
Blåbärsmuffins
Cream cheese frosting
Chocolate frosting


När det står varmluftsugn i receptet men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen på din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.

Cupcakes
294833_237377692977543_134478469934133_620956_1284077339_n_large
åhhh vad gott nu ska jag hem och fråga mamma om hon kan köpa det som behövs
för att göra cupcakes.
Puss

percing i navlen

Kanske ska ta, det är beroende på vad doktorn min kommer säga. Ska hur som helst
ska jag först operera mig, det blir i slutet av november.
såå hejsxD

skolan

Hej och godmorgon! Skulle haft privat matte nu på morgonen eller vad man säger. Men nej, tydligen inte.
Har pluggat lite nu och sitter med karia och evelyn.
Senare har jag mass meida prov. Hoppas på det bästa.
gammal bild på mig och evelyn sen typ 8an. söta

höst promenad

jaa, ska städa rummet ehhe
snygga skor, snygga strumpor. snygga löv. snygg tjej
snigg
gick även förbi gammla lekparken på vägen hem. Här har jag stått med barnsben och tänkt "vågar jag,
åka vågar jag åka.." till slut gjort det och sen varit stolt i en vecka. haha, jag var inte riktigt som andra barn.
jag var väldigt feg av mig, hatade att testa på nya saker, riskerade mig inte för någonting. ville inte skadas.
visst jag lekte jätte mycket, men jag tog alltid det försiktigt och höjder var inte riktigt min grej.
alla utvecklas olika, och jag har alltid varit den där "okej jag gör det här, men då gör jag inte nästa grej.."
så är det nästan fortfarande, jag är livrädd för karuseller men tvingar mig åka ändå, iallafall vissa. Kommer aldirg glömma dynamite. Jag åkte den på salamässan ändå, bara för att vissa att jag kunde visst, och ja jag kunde. Men det var så jäkla obehagligt. Men inte lika obehagligt som det var när de va sala festivalen. Då vi satt 10 pers och åkte, även killar så det gick bara fortare och fortare. Nog 1 av dem läskigaste upplevelserna. För jag satt inte ens i sättet satt på "stången"
Jag vet att jag kommer få chansen att åka den igen säkert, och då gör jag det förmodligen.
Ush höjder är inte min grej och inte bergochdalbanor heller.
Alla är olika.
-
Nu måste jag hur som helst forsätta med pluggandet för jag hade tydligen missat olika skriv sätt så måste läsa in dubbelt så mycket. Det var ju inte trevligt...

Laugh when yu can, apologize when you should and let go of what you can’t change

A21456be0005c4ec4e8a0cf2_large

-

B57244d80021a8574e875802_large
för då glömmer jag allt för ett tag,
jag glömmer dig och skiter i vad fan folk tycker och får bättre
självförtroende än någonsin
men det är bara då

Jag säger att jag inte förändrats, men det har jag visst

Hej och godmorgon!
Ingen skola idag för mig. Sov jätte lite inatt, och är dö trött nu.
Har varit vaken i kanske en timme så har settat här och dega bara.
Ska snart plocka ur diskmaskinen och sen ska jag ta ett varmt bad,
och efter det måste jag plugga. Är så himla matt och trög känns det som.
Hoppas verkligen att jag kan plugga ordentligt nu, kan iallafall hälften så måste fortsätta så här.
Vill ha VG i svenska så måste kämpa mera, haha åh.
Nej nu måste jag verkligen gå härifrån för huvudet sprängs snart och vi har inga alvedon hemma eftersom mina
kompisar + jag hällde i oss det för någon helg sen haha.
Bloggar sen när jag gjort det jag behöver göra!



i miss your arms around me


jag måste ändra historien, måste ändra dem sista orden

Hej!
Skolan var bra idag, och jag var hur fokeserad som helst på son, känns jätte bra. Sen har so läraren även varit så bussig att flytta proven. Så nu kommer det bli enklare och inte lika stressigt. Har 1 prov denna vecka då, svenska och det har jag pluggat på enda sen jag kommit hem vilket va för en timme sedan ungefär. Ska fortsätta alldeles snart. Idag ska jag inte ens gå ut, för hallen är inte öppen och det är halv tråkigt väder. Känns verkligen höstigt ute nu, och sen när man lyssnar på Melissa Horn samtidigt med hennes nya album blir det ännu mer höst känslor. Lite mysigt ändå. Fast när vintern kommer så har min fina mor lovat mig att få ett buss kort så jag slipper gåå 2,3 km i höga snön till skolan. Istället åker jag buss, åh va bra på alla sätt och vis. Bara för det kändes så höstigt allt ihop så gick jag och böt om, haha. Men nu ska jag forsätta plugga förmodligen och sen ikväll så är det ensam mamma söker.
Vi hörs
-

Ingen av oss drömmer inatt 
Jag sitter och skriver 
du gör annat 
Jag vet att du lyssnar 
jag vet att du lyssnar på mig 
Hon vet ingenting om oss 
hon vet inte ens att jag funnits 
och hon håller dig om natten 
så hårt att du inte kan fly


är så taggad tills hans nya album kommer ut,. och nu är han ute
på word tour igen. kom till sverige nu älskling

dream it, make it, do it

Hej, har pluggat lite nu... Har sjukt ont i huvudet så jag och elo måste ut snarast...
vill typ ta en promenad men icke vi ska cykla igen till idh för att kolla på några p12or som spelar match, åh orkar inte det egentligen men ja... måste kolla hur mycket pengar jag har på kortet säkert typ 0 kr bara för jag köpte en jacka.
och slösar alltid, alexandra ge mig pengar för du vet vaaaad? ska be mamma om pengar också
Tumblr_lscgvrfahe1ql6cmwo1_500_large

plugg

Hej! Sitter just nu med min fina elo och vi har börjat plugga för jag har typ 3 prov denna vecka som kommer, känns ju bra... So, so och svenska och 2 skrivuppgifter där till. åhh<333 orkar inte.
Men måste blogga lite också även fast jag har jätte mycket att göra egentligen.
Igår så kom Maja och Elora hit som sagt, och först typ sega vi sönder jätte länge, kom ut runt halv 8 träffade alexandra och massa mer roliga människor. Hade det väl rätt så bra, men åkte hem tidigare än tänkt för det blev som vanligt lite kaos. Ehh... Ja.
Annars hade jag det väl trevligt kommer inte ihåg allt så..
Ni får ha det bra, nu MÅSTE jag och elon plugga!
dem här 3 brudarna gör allt

mayskin häR!

hejsan, mayskin här. Haha!
Jag har fixat till elin's blogg litegranna! Det fattas en del saker. Men är ju inte helt klar än!
Ska fixa till designen t.ex. jaja.
Tryck F5 om det inte syns!
min blogg ---> www.mayski.blogg.se checka gärna in där! :D
Hejdå!

Mayskin

Mayskin håller på att fixa min heder + design!
snällt av henne
länk länk

sleep all day

VEM


Vem är i rummet med dig? ingen
Vem fick du senaste sms av? helmer
Vem tänker du på nu? mat
Vem pratade du senast i telefon med? alexandra
Vems hus var du senast i? mitt
Vem önskar du var med dig nu? någon mysig fin kille
Vem är din favoritsläkting? Har ingen



VAR


Var är din mobiltelefon? här
Var handlar du mest? haha godis/pizza
Var fick du tag på tröjan du har på dig? har dock ingen tröja på mig
Var åkte du senast bil?  hem



VAD


Vad åt du senast?  pizza
Vad drack du senast? haha
Vad är det för färg på dina byxor ? e fkn naken okej?
Vad har du på fötterna? -
Vad är din favorit färg? lila,
Vilken film såg du senast? tyypppp jag vet inte 
Vad hör du just nu? musik



HAR DU NÅGONSIN


Sovit i någon annans säng? ja
Sovit naken? yes
Kört över hastighetengränsen? yes


Målat om ditt rum? ja
Fått hicka? jaaa,
Stulit pengar från en kompis? Neejjj
Varit i slagsmål? ja
Smugit ur ditt hus? jaaaa 
Haft känslor för någon som inte känt desamma? yes
Kysst en främling? ja
Älskar eller saknar någon nu? jaa


-

båda av oss hör, 
båda av oss ser, 
båda av oss vet att det jag säger är lögner 
det är precis vad han vill 
Han vill vara blind


kramgo

kan ingen bara komma hit o kramas med mig nu eller?????
krama. mig.nu.com

RSS 2.0